Camping,  Rejser

Sommerferie 2022

Annonce – i samarbejde med First Camp

I sommerferien har vi besøgt 4 forskellige campingpladser. Vi har lavet et blogindlæg for hver af pladserne så du nemt kan danne der et overblik over, om pladsen er noget for dig. De har hver noget forskelligt at byde på – selvom alle pladserne er eget af samme kæde. 

Det er nemlig First Camp som ejer alle fire pladser. Ja, der er mange ting, som er ens, ved alle pladserne – sådan er det jo med en kæde. Men hver plads formår, at gøre det specielt og forskelligt, så vi følte faktisk slet ikke, at det var en kæde af campingpladser vi besøgte.


Yessi

En fælles ting som alle pladserne havde var Yessi! Yessi er First Camp’s lykkedyr – nærmere bestemt et lykkeegern og hun bor i skoven ved siden af campingpladserne. Hun spreder lykke med hendes dejlige magiske kram, aktiviter og ikke mindst hendes musik. Har du iøvrigt hørt Yessi’s sang? Den er rimelig hørehængende 😉❤️

Hasmark Strand Camping

Råbjerg Mile Camping

Klim Strand Camping

Skovlund Camping

Hele sommeren har Yessi og hendes venner været klar med et tæt pakket aktivitetskalender! Vi ville gerne være med til det hele og gerne hver gang men det var ikke hver gang det lykkes. Det har været sjovt og se hvordan de forskellige pladser udformer aktiviteterne. Yessi har virkelig fået nogen gode venner til at hjælpe hende.
Vi har fået en på opleveren i vores sommerferie og det har virkelig været sjovt – så TAK Yessi og alle vennerne

Aktiviteterne

Aktivitetskalenderen var fuldt pakket med sjove og hyggelige aktiviteter. Aktivitetskalenderen var gældende i perioden uge 26-32 2022 og vi er spændte på hvad Yessi finder på til næste sæson 🤩

Pladserne

Vi har lavet nogle opslag på vores instagram samt facebook side. Her kan du læse hurtigt om hvert besøg og se hvad vi lavede. Men vi har som sagt lavet et blogindlæg om hver plads. Dette har vi gjort for at du kan forberede dig til dit ophold på pladsen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.