Om

Om bloggen

etableret i 2017 – Campingblog, om alt indenfor camping.

Campingblog blev stiftet i 2017, under navnet ‘Rhodocampist’. Bloggen blev startet som en platform til at kunne sprede den viden vi selv erfarede som nye campister. Den gamle blog omhandlede også andre ting, så som rhododendron. Men som årene er gået, er interessen for camping, og det der hører til, blevet større.

Derfor oprettede vi Campingblog.net, en blog som er dedikeret udelukkende til camping. Der er mange holdninger til hvordan man camperer – faktisk lige så mange som der er campister. Men kan man virkeligt camperer forkert? Er telt mere forkert end campingvogn eller autocamper? Snyder man fordi man har udstyret sin campingvogn eller autocamper med diverse udstyr så som aircondition som kan styres over en app? Vi har alle hvert vores behov – om det er vinter- eller sommercampering, eller alt der imellem. Og hvorfor ikke følge med udviklingen? Derfor tester vi diverse udstyr indenfor camping. Det kan for eksempel være en test af en batterivagt eller aircondition. Herudover vil vi komme ind på optimeringer du kan foretage dig på din vogn som vil gøre din campingvogn eller autocamper til sin egen. Vi vil også komme med indlæg omkring rejsedestinationer og gode fif som vi selv har erfaret.

Om Campingblog.net

Dette er Campingblog.net’s hjemmeside. Her vil der, med tiden komme flere indlæg omkring alt indenfor camping. Ud over bloggen har vi også en del facebook grupper – dem kan du se under grupper, på nedenstående knap eller på bloggen under fanen ‘Facebook grupper’. 

Tilmeld dig vores nyhedsmail på https://www.campingblog.net – så går du ikke glip af de nyeste indlæg på bloggen.

Udover blog og facebook er vi selvfølgelig også på instagram under navnet campingblogdk og YouTube og Twitter under navnet Campingblog.

Husk gerne at ligge en kommentar, på de mange gode indlæg.

OM

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.