Camping,  Rejser

Klim Strand Camping

Annonce – i samarbejde med First Camp

Vi har besøgt Klim Strand camping som ligger i et naturskønt område – tæt på hav, marker og skov.
Når man træder ind i receptionen er det første man møder en smilende receptionist i en båd. Det er ikke hvilken som helst båd. Campingpladsen ligger nemlig virkelig tæt på Torup strand som mange kender fra “Gutterne på kutterne” – så selvfølgelig er det bunden fra en fiskekutter som også står i receptionen.

Badeland

Klim Strand camping har et stort indendørs badeland med fri adgang samt et spaområde.

Det indendørs badeland har 2 pools. En børne pool til de mindre børn og her er der en rutsjebane. En pool til de større børn og voksne og et område med en vandrutsjebane og klatrevæg.


Hvis du har brug for selvforkælelse og afslapning kan du også gå ind i spa-området hvor du finder boblebad, sauna, koldvandsbruser og liggestole til at ligge og slappe af på.

Vi kan godt lide at forberede os på hvordan vi skal pakke badetøjet når vi skal ind i et badeland. Derfor fortæller vi dig, hvordan badeforholdene er ved badelandet, hvis du også er glad for at være forberedt på dette. Badeforholdene er delt op i dame og herre afdeling – begge har skabe (husk en 10’er til at smide i skabet for at låse det). Der er selvfølgelig et toilet herudover er der en pusleplads og babybadekar. Bruserne er på rad og række opdelt med væg mellem hver bruser.

Legepladser

Vores børn elsker legepladser, ligesom så mange andre børn gør. Specielt det fine tog, på den ene legeplads var virkelig et hit!


Udover alle legepladserne, er der også et stort legeland så børnene også kan hygge sig hvis vejret ikke er så godt.

Hvad tilbyder pladsen?

Vi var jo afsted med vores campingvogn. Men man kan jo sagtens komme med telt, teltvogn, van, autocamper eller hvad man nu selv har. Hvis du hellere vil leje dig ind i noget, har campingpladsen mobilehomes og lækre hytter.

Pladsen har et minimarked hvor man kan købe morgenbrød samt småting man kan stå og mangle. Det er også her du kan købe en lækker is. Hvis du ikke gider lave mad har pladsen også en bistro. 

Servicebygningerne er pæne og rene. Der er dame og herre afdeling og familierum med gratis varmt vand og bad. Og så er der selvfølgelig køkken hvis man hellere vil stå i et større køkken og lave mad.

Det i nærheden

Pladsen ligger, som nævnt tidligere, tæt på Torup strand. Vi tog en tur til Torup strand og efterfølgende kørte vi hen til fiskebutikken, hvor gutterne på kutterne sælger deres fisk. På vejen hjem stoppede vi ved en landevejsbod og købte lækre nyopgravet kartofler. Det er virkelig lækkert at få det så frisk og noget jeg, Kristine, husker at mine forældre gjorde dengang jeg var barn og var på camping.

Vi nåede det desværre ikke, men måske får du muligheden for at besøge Bulbjerg – det skulle være et besøg værd og det ser bestemt også sådan ud når man ser billeder der fra.

Alt i alt har vi haft et rigtig godt ophold. Vi har alle hygget os og der har ikke manglet noget.

Det praktiske

Adresse
Havvejen 167
9690 Fjerritslev

Koordinater:
57.132619569668
9.1817367900496

Læs mere om Klim Strand Camping her:
https://firstcamp.dk/destination/klimstrand-nordvastkysten/

Klim Strand camping har åbent hele året rundt.


Læs også om vores ophold på Råbjerg Mile Camping nedenfor

Klik på billedet for at komme direkte til blogindlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.