Camping,  Rejser

Råbjerg Mile Camping

Annonce – i samarbejde med First Camp

Vi har besøgt Råbjerg Mile camping, som ligger i et naturskønt område i Nordjylland – tæt på hav, marker og skov. Som man måske kan fornemme ud fra campingpladsens navn ligger den tæt på vandreklitten Råbjerg Mile som bestemt er et besøg værd!
Da vi var kommet godt, på plads fandt vi ud af at printet på vores køleskab var brændt af, så vi havde desværre ikke et køleskab der virkede. Heldigvis fik Jesper, hurtigt lavet køleskabet igen da det nye print var ankommet. Vi var ret glade for, at vi valgte at tage vores kompressorkøleboks med på sommerferie, så vi kunne redde det meste af det mad, vi havde i køleskabet.
Noget helt andet – prøv lige at se, hvor smuk campingpladsen også er set fra luften 🤩

Badeland

Råbjerg Mile har både et indendørs- og udendørs badeland med fri adgang.

Det indendørs badeland, har 2 pools og et boblebad. Det første du møder, er den store pool. Går du til venstre op ad trappen, kommer du op til boblebadet – tja det er altså lækkert, når der er boblebad. Går man i stedet for, til højre er der en mindre pool, som er for de små – her er der et svampehus med en rutsjebane.

Den udendørs pool ligger, lidt væk fra det indendørs badeland. Det er en ganske fin pool, med en rutsjebane og sol vogne rundt om.

Vi kan godt lide at forberede os på, hvordan vi skal pakke badetøjet når vi skal ind i et badeland. Derfor fortæller vi dig, hvordan badeforholdene er ved badelandet, hvis du også er glad for at være forberedt på dette. Badeforholdene er delt op i dame og herre afdeling – her er ingen skabe så et godt råd ville være at pakke let når du skal i badelandet. Bruserne er på rad og række uden opdeling.

Legepladser

Vores børn elsker legepladser, ligesom så mange andre børn gør. Vi gik en tur på pladsen, for at finde og selvfølgelig prøve alle legepladserne. Specielt det større legetårn på den store legeplads, blev de ret begejstret for.
Udover alle legepladserne, er der også børneklubben hvor børnene kan hygge sig, hvis vejret ikke er så godt.
Der er selvfølgelig, også minigolf og gocarts.

Hvad tilbyder pladsen?

Vi var jo afsted med vores campingvogn. Men man kan jo sagtens komme med telt, teltvogn, van, autocamper eller hvad man nu selv har. Hvis du hellere vil leje dig ind i noget, har campingpladsen mange muligheder – campingvogne, mobilehomes og hytter i flere størrelser.

Pladsen har et minimarked hvor man kan købe morgenbrød samt småting man kan stå og mangle. Hvis du ikke gider lave mad har pladsen også en bistro. 

Servicebygningerne er pæne, rene og ret moderne. Der er dame og herre afdeling og familierum med gratis varmt vand og bad. Og så er der selvfølgelig køkken, hvis man hellere vil stå i et større køkken og lave mad.
Udover den traditionelle måde at tømme toiletkassetten, på har campingpladsen også den smarte CamperClean. Du sætter kassetten ind og nogle minutter efter kommer den ud tømt, renset og påfyldt med kemivæske – lige klar til at sætte tilbage i campingvognen.

Det i nærheden

Pladsen ligger, som nævnt tidligere, tæt på Råbjerg Mile. Vi gik derhen mens pigerne sov lur – men der er en fin parkeringsplads, hvis man hellere vil tage bilen. Vi var her også i sommeren 2020, og her var der lagt plader ud på sandet så barnevogne, klapvogne og kørestole også kunne komme et godt stykke ud i vandreklitten. Det havde vi også, regnet med at der var denne gang men det var desværre ikke tilfældet. Men smukt er her 🌾😌

Alt i alt, har vi haft et rigtig godt ophold. Vi har alle hygget os, og der har ikke manglet noget.

Det praktiske

Adresse
Kandestedvej 55
9990 Skagen

Koordinater:
57.6536837
10.4522793

Læs mere om Råbjerg Mile Camping her:
https://firstcamp.dk/destination/rabjerg-mile-skagen/

Råbjerg Mile camping har åbent i perioden d. 8. april til 30. september 2022.


Læs også om vores ophold på Hasmark Strand Camping nedenfor

Klik på billedet for at komme direkte til blogindlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.